C/Solicrup nº10 Nave 1 - Poligono Industrial Les Roquetes 1 - 08800 Vilanova i la Geltru - info@distribucionsyove.com    Àrees de distribució: ANOIA - ALT PENEDES - BAIX PENEDES - GARRAF

Muntatge de botigues

La imatge de la seva botiga és el reflex de la seva voluntat de perdurar en el temps i el millor entorn per a destacar el seu producte. La imatge que vostè projecta al client final, s'assoleix en un percentatge elevat, a través de la decoració, il·luminació, distribució de espais on es configura el entorn perfecte per destacar aquest producte que vostè elabora amb tanta cura.

Per tot això, DISTRIBUCIONS YOVE, projecta, assessora i executa claus en mà locals comercials arreu de la nostra àrea d’influència. Molts clients han gaudit d'aquest servei, amb resultats ja contrastats en els últims 12 anys, i ens porten a poder afirmar que la nostra intervenció ha ajudat a modernitzar i consolidar en el mercat actual negocis de molts anys, i en algun cas centenaris.

La estètica, la diversificació, imatge de marca, imatge gràfica... són conceptes que no tan sols són aplicables a grans cadenes, a la venda al detall i petites empreses també ho hem instaura't amb èxit.

Ara més que mai, renovis.

Disseny: Cocòlia | Direcció i programació: <R> Projectes a Internet